Nieuwsbrief	RES Axel NL

RES clubcross Finale a.s. zaterdag 17 september

Geachte heer/mevrouw,

a.s Zaterdag 17 september zal op het RES circuit te Axel de RES clubcross 9 en tevens Finale plaatsvinden.
Het beloofd een spannende dag te worden, gezien in geen enkele klasse de kampioen al bekend is.

Bij de 65 cc zal er nog een strijd worden geleverd om de 1e plaats tussen Jayden Hoek (Vlissingen) en Timo Dhanis (Terneuzen) met slechts 26 puntjes verschil. In de 85cc zal het gaan tussen Tom Cortvriendt (Axel) en Laurens de Ridder (Kuitaart) met een gat van 64 punten.

Bij de MX Open zijn in theorie nog 5 kanshebbers om het kampioenschap 2011 op zijn naam te schrijven, te weten:
Patrick Piessens (Heikant), Bart Seymortier (Belgie), Martijn Roos (Zuiddorpe), Martin Boodt (Vrouwenpolder) en Pascal de Zeeuw (Zuiddorpe). Het belooft hier een thriller te worden met tussen de 1e en de 5e 75 puntjes verschil en er zijn 100 punten te verdelen. Wie weet?

In de MX-2 zal het gaan tussen de eerste 4 in de tussenstand met 77 punten verschil, Joey Verwijs (Lepelstraat) heeft de beste papieren en gaat met een voorsprong van 39 punten de strijd aan met de nummer 2 Michael Bruyninckx (Belgie). Als 3e staat Aswin van Damme (Zuiddorpe) met 63 punten verschil. Achter hem de man uit Oost Eeklo, Sven Goossen die 77 punten zou moeten overbruggen.

De mannen Veteranen A (t/m 49 jaar): hier zullen Bart Schildermans en Ivan Robijn het titelgevecht betwisten met een verschil van 45 punten.

Bij de Veteranen B (50 jaar en daarboven): de 1e 5 mannen hebben een puntenverschil van 91 punten, dus ook hier zal het spannend worden wie met de eer kan gaan strijken voor 2011. Als 1e met een voorsprong van slechts 21 punten, staat de man uit Belgie Jos Machiels, vóór Marc Standaert (Belgie) en Sigurd Vanrijsselberghe. Achter hen Kees Bogaerts die door blessure afwezig zal zijn. Op 5 nog kansen voor Ron Doppegieter uit Hoofdplaat.

De top klasse licentiehouders beloofd ook een spannend vervolg te krijgen. De leider in het klassement Jordy van de Wiele ( St.Jansteen) staat slechts 11 puntjes voor op nummer 2 Roy Gijsel (Heikant). Dat zal een strijd worden! Niets is onmogelijk voor Jeffrey van Kempen (Oost-Souburg) die 3e staat met een verschil van 27 punten en Thomas Adriaanse (Lewedorp) met 34 punten weg te werken. Ook Boy Stockman (Terneuzen) kan nog voorruit komen met 50 punten verschil. 

 

Kortom:  Hopelijk blijft het een droge dag, dan zal iedereen een topwedstrijd meemaken met spanning in elke klasse.

De champagne staat koud.....maar voor wie??!!

Gratis toegang voor publiek, dus tot dan!

Met sportieve groet,
RES Axel.

 

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.