Nieuwsbrief	RES Axel NL

Persbericht Zaterdag 6 oktober OZK finale RES Axel

Geachte heer/mevrouw,

A.s zaterdag 6 oktober zal na 4 spannende OZK wedstrijden de finale plaatsvinden van het Open Zeeuws Kampioenschap bij RES in Axel.

start.res

Bij de 50cc staat Dymas Schrik met alle reeksen maximale punten behaald, op kop. Wie kan hem de baas. De reeks 65 cc kleine wielen, ook met het maximaal aantal te behalen punten, wordt overheerst door Jonah Pijnen, gevolgd door Jarno Acke en Collin van Well. Mack Bouwense wist 3 wedstrijden de reeksen te overwinnen, waarmee hij aan kop gaat in de 65 cc grote wielen, gevolgd door Luc Verboom en Brent van Delft.
In de reeks 85cc kleine wielen gaat Siemon Bezuijen aan de leiding met ook alle reeksoverwinningen tot op heden, gevolgd door Dailey van de Ketterij en Dean Hougton. De “thuisrijder” Rutger de Rijcke zal er alles aan doen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te rijden in de finale om nog een podiumplaats te kunnen bemachtigen.
85 cc grote wielen wordt gedomineerd door Carsten Goedegebure, gevolgd door Stan Brons en Jordan-Lee van Maaren.
In de MX 1 klasse duurde het slechts 1 wedstrijd voordat Roy Gijsel kon domineren met alle reeksoverwinningen en daarmee aan de leiding gaat, gevolgd door Rinny van Linden en Casper Ovaa. Terneuzenaar Boy Stockman die Axel toch als zijn thuiscircuit kan zien, zal zeker alle zeilen bij zetten om de eerste drie in punten proberen in te halen om een beker mee naar huis te kunnen nemen.
In de nieuwe klasse MX 2 2 takt een inmiddels leuk deelnemersveld met een zeer gedreven Guido Boone aan de leiding. Hij wordt gevolgd door Elmar Willems en Bart Kuzee.
De zwaardere MX 2 4 takt klasse wordt geleid door Mark Boot, die slechts 1 reeks niet als eerste over de meet kwam, maar de andere reeksen oppermachtig bleek te zijn. Jordi van de Wiele en Kevin Spruijt volgen hem in het klassement.
Bij de veteranen staat Erik van der Wekken op kop, gevolgd door een dame en wel niemand minder dan Karin Adriaanse, die haar draai op dit moment goed weet te vinden en fantastische resultaten laat zien.  Aswin van Damme als thuisrijder staat met slechts een paar puntjes vlak achter haar. Hiermee zal deze reeks dan ook zaterdag tot de ontknoping komen en iedereen zal zijn best zeker doen om zoveel mogelijk puntjes bij elkaar te sprokkelen.

Op naar zaterdag!
Deelname mogelijk voor iedereen met een districtlicentie, publiek gratis toegang.
Inschrijven vanaf 9.00 uur in de RES kantine, trainingen starten om 10.00 uur. Na de wedstrijd prijsuitreiking OZK dag klassement en OZK kampioenschap 2012.
Klik hier voor alle info, wedstrijdschema en klassenindeling.

We hopen op veel deelnemers en enthousiast publiek om er een spetterende finale van te maken. Iedereen van harte welkom, tot dan!

Tevens willen we onder de aandacht brengen dat op 27 oktober de jaarlijkse RES 2 uurs (65 cc en 85 cc) en de 3 uurs zal plaatsvinden. Voor de 3 uurs zijn inmiddels meer dan 40 teams ingeschreven met zeer klinkende namen waar we binnenkort op terug komen. Bij de 2uurs is nog plaats.

Dus hierbij oproep voor alle 65 en 85 cc rijders; maak een leuk team van 2 of 3 rijders en geef je op.

Voor opgeven en alle info Klik hier

Tot dan!

Met sportieve groet,
RES Axel.

400_poster_2_en_3_uurs_2012.jpg

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.