Realisatie: TiDi Media

nieuws

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

RES Feestavond 23 november

Zaterdag 23 november is de RES Feestavond. Prijsuitreiking/huldiging RES clubkampioenen 2019. Tevens afsluiting van ons jubileumjaar 50 jaar Motorcross in Axel.
Daarom voor deze speciale gelegenheid een spetterend optreden van live band "FRAGMENT". 2 Britten en een lange Axelaar !! Iedereen welkom vanaf 19.30 uur......

lees verder >
RES Feestavond 23 november

Voor ons geen winterstop

Onze vrijwilligers zijn weer lekker bezig. Voorbereidingen 2020 in volle gang. Nog veel werk, maar we liggen op schema. Voorziening gemaakt om onze startplaten op te leggen. Laatste hand wordt gelegd aan ons starthek. Brandblushokjes nieuwe schildersbeurt gehad. Staan klaar om in het voorjaar weer mooi in de verf gemonteerd te worden op ons rennerspark. Kortom, voor ons geen winterstop.

lees verder >
Voor ons geen winterstop

Dat was hem weer

Zondag 27 oktober de afsluiter van het seizoen verreden, RES 2uurs en 3uurs cross. Wat een prachtige dag !! Mooi weer, heel veel rijders, veel publiek, perfecte baan. We hebben in de 2uurs nog nooit zoveel aanmeldingen gehad. 23 teams 65cc en 85cc, kortom de jeugd, hadden zich ingeschreven, dat beloofd wat voor de toekomst. In de 3 uurs voor het eerst sinds historie het maximum van 40 teams. Met dank aan het team wat op zondagochtend wel 4x heeft gebeld of ze mee konden rijden. Dat is gelukt, ze zijn zelfs derde geworden bij de amatuers en het maakte dat we 40 teams aan de le mans start hadden staan. Volledige uitslagen, posts en veel foto's....

lees verder >
Dat was hem weer

RTC Axel Motocross

Ben jij motorcrosser, tussen de 10 en 21 jaar oud, woonachtig in Nederland, of je rijdt de Nederlandse competitie? Dan kun je vanaf nu aansluiten bij het RTC.
Axel wordt RTC (Regionaal Trainings Centrum) motorcross. In samenwerking met de KNMV komen er vanaf dit jaar 6 trainingscentra voor motorcross verdeeld door Nederland....
Er is een speciaal trainingsprogramma waar je begeleidt wordt in alle aspecten van de motorcrosssport inclusief de mogelijkheid om MX -GP certificaten te behalen, MX-A, MX-B en MX-C.

lees verder >
RTC Axel Motocross

Jeugd MX clinic

De jeugd heeft de toekomst. Woensdag 16 oktober een prachtige en vooral leerzame dag beleefd. Maar liefst 28 jeugdige rijders kregen vanmiddag een MX clinic van Mike Kras en Joel Smets , geassisteerd door de Jeugd MX trainers, Boy Stockman, Kevin Spruyt, Roy Gijsel en Aswin Vandamme. De rijders waren in 3 groepen op niveau ingedeeld en rouleerden langs de trainers die op diverse plekken op het RES terrein waren opgesteld. Hier konden ze per groep aangeven wat goed was of nog belangrijker; wat beter of anders kan. Een leerzame middag voor allen. Aan het eind van de middag was er voor de rijders nog gelegenheid om het hemd van het lijft te vragen aan de trainers, op de foto te gaan of handtekeningen te vragen.
Veel enthousiaste gezichten en hopelijk heeft iedereen er wat van kunnen opsteken.
Deze middag werd aangeboden door Jeugd-mx team zvl en Res Axel. alweer voor de elfde keer. Tot volgend jaar !!

lees verder >
Jeugd MX clinic

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >