Realisatie: TiDi Graphics

KNMV 2019 Basis Sportlicentie vraag hem NU aan

De KNMV Basis Sportlicentie 2019 is aan te vragen, ook voor de Belgische rijders. Lees verder voor meer informatie hierover. Uitsluitend digitaal. De prijs is € 65,- voor het hele jaar. Je kunt de licentie thuis DIGITAAL aanvragen. Vraag deze NU aan, zodat je tijdig in orde bent om te kunnen trainen:)

Hoe werkt dit? 

Klik hier om direct naar: aanvragen KNMV Basis Sportlicentie 2019 te gaan

KNMV Basis Sportlicentie 2019, vraag hem NU aan, zodat je in januari in orde bent. (verplicht om in NL te trainen)

Uiteraard kies je bij de aanvraag als jouw club voor "Stichting RES Axel"?  De vergoeding die wij daarvoor van de KNMV ontvangen wordt weer in jouw sport, jouw RES circuit geïnvesteerd.

De passen worden niet meer verstuurd, maar kun je eenvoudig zelf downloaden op de KNMV app. Download op je smarthone de KNMV app. Voor het downloaden van de app ga je voor iPhone naar de App Store en voor Android naar de Google Playstore. De app vind je door naar "KNMV" te zoeken. Een witte app met het schild van de KNMV wordt dan getoond. Na het downloaden van deze app kun je eenvoudig je pas oproepen. Geen passen meer kwijt bij de post, niet meer je pas kunnen verliezen, je pas altijd bij.
Heb je geen smartphone; geef even een berichtje naar het KNMV service team,
zij hebben een pasklare oplossing voor je.

100_nederlandse_vlag.jpg Je kunt betalen met Ideal. Volg de aanvraagprocedure inclusief de betaling.

100_belgische_vlag.png Voor de buitenlandse rijders die geen Ideal hebben is het volgende mogelijk: volg gewoon de aavraagprocedure, klik bij betalen onderaan op "Iban" (afbeelding 1), er volgt een scherm met "QR" code (afbeelding 2) als je de mogelijkheid hebt om je bank in te scannen met de QR code, gebruik deze dan. Je betaling wordt dan automatisch verwerkt, zodat je in de KNMV app je pas direct kunt downloaden. Als je bank niet met de QR code werkt, verschijnt onderaan jouw betalingskenmerk en het iban banknummer van de KNMV waar je handmatig je betaling kunt naar verwerken. Nadat je betaling is gekoppeld aan je licentie kun je in de KNMV app je pas downloaden.

Schroom niet; Moesten er problemen of vragen zijn en je hebt gekozen voor Stichting RES Axel als jouw club, dan kun je altijd een berichtje naar ons sturen. We zullen dan uiteraard onze uiterste best doen om samen een goede oplossing te zoeken. Anders kunt u vanaf 2 januari weer naar het KNMV serviceteam bellen op werdagen van 8.30 tot 17.30 uur 026-352 8510 (vanuit Belgie 0031 26 352 8510).

afbeelding 1:

300_schermafbeelding_knmv_2019_1.png

afbeelding 2:

300_schermafbeelding_knmv_2019_2.png

Tot dan !!


  

400_basis_sportlic2019.jpg

Met de KNMV Basis Sportlicentie kun je bij KNMV-clubs terecht voor:

  • deelname aan vrije trainingen;
  • deelname club- en districtswedstrijden.

Aan de Basis Sportlicentie zit een verzekering gekoppeld voor Wettelijke Aansprakelijkheid en Persoonlijke Ongevallen voor Nederlandse ingezetenen; buitenlanders hebben hiermee alleen WA-dekking.
Deze licentie is verplicht voor iedereen die in Nederland wil komen rijden.

 

Met sportieve groet,
RES Axel.