Realisatie: TiDi Graphics

Persbericht 3 Dutch Masters of Motocross

Dutch Masters of Motocross in Axel begint mini Grand Prix te worden.
Op 17 maart zal op het circuit van Axel de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross worden verreden. Deze wedstrijd belooft een mini Grand Prix te worden....

Na het Standing Construct KTM team met Coldenhoff, Anstie en Monticelli, Monster Energy Wilvo Yamaha met Paulin en Tonus en het Kemea Yamaha team met Geerts en Watson komen er nog veel meer Grand Prix toppers aan de start!

 

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing zal met haar MXGP en MX2 team aan de start komen in Axel. Pauls Jonass, Arminas Jasikonis en Mikkel Haarup komen uit voor het IceOne gedeelte van Husqvarna en rijden onder de hoede van voormalige ONK kampioen, Antti Pyrhonen.

 

Maar ook Jacky Martens en Kay Hennekens komen met hun rijders, Thomas Kjer Olsen en Jed Beaton, naar Axel en zullen uitkomen in de MX2 klasse. Olsen pakte in 2017 nog de Dutch Masters titel in de MX2 klasse en ziet de wedstrijd in Axel als een uitstekende wedstrijd om in vorm te blijven voor het wereldkampioenschap. Beaton kampt op dit moment met een rugblessure maar hopelijk is hij hersteld op het moment dat het starthek valt in Axel. Naast deze twee Grand Prix-rijders zal ook het jeugdtalent Kay de Wolf uitkomen voor dit team en hij is bezig aan zijn eerste jaar in de 125cc klasse.

 

Ook een team die we graag verwelkomen in Axel is het HRC Honda team met Calvin Vlaanderen en Brian Bogers. De twee Nederlanders zijn al jarenlang actief in de Dutch Masters of Motocross en hopen in Axel een sterk begin te kunnen maken.

300_vlaanderen-jumps_mxlarge.jpg
(foto MX Large) 

Het F&H Racing team onder de hoede van meervoudig Grand Prix winnaar Marc de Reuver zal niet ontbreken in Axel. Het team heeft een goede wintervoorbereiding gehad en zullen met Henry Jacobi, Adam Sterry en Roan van de Moosdijk op scherp staan. Naast dit drietal traint de Reuver ook met Davy Pootjes, die na een aantal blessurevolle seizoenen, zijn ware potentie tot uiting wil laten komen.

300_fenh_racingteam.jpg
(foto f&h racing team site) 

Binnenkort meer nieuws over de line up voor de Dutch Masters of Motocross in Axel op 17 maart. Kijk voor meer informatie op www.resaxel.nl en www.dutchmastersofmotocross.com

400_25193_-_dutch_masters_of_motocross_-_poster_a3_aangepast.jpg