Nieuwsbrief	RES Axel NL

TM of Nations 2014 Axel

Geachte heer/mevrouw,

De TM CUP is inmiddels bekend door heel Nederland en de steeds verder groeiende serie zal ook in 2015 weer een vervolg krijgen. Maar zover is het nog niet ... want nu stromen TM rijders uit heel Europa naar het Zeeuwse AXEL.

400_tm_of_nations_2012_groep.jpg

Op zaterdag 11 oktober 2014 wordt namelijk op het schitterende circuit van RES AXEL het TM of NATIONS evenement gehouden.  

Landenteams uit o.a.  Portugal, Spanje, Israel, Belgie, Frankrijk, Duitsland, Norwegen, Denemarken, Estland, Engeland, Ierland, Italie, Switzerland en natuurlijk Nederland gaan hier de strijd aan in het Nederlandse zand.

Afgelopen jaar was het evenement in Engeland en het team UK won toen dit evenement ... nu is het tijd om de beker terug naar eigen bodem te halen. Buiten de Nation teams komen ook nog diverse TM CUP klassen, de classix en de 85cc aan de start.

Inschrijvingen zijn nog steeds mogelijk - kom gewoon op vrijdag avond of zaterdag morgen op het circuit langs om in te schrijven Kom en geniet van de speciale flair van de TM OF NATIONS - de entree is GRATIS

300_logotmofnations2014.jpg

Klik hier voor wedstrijdschema/time table.

Tot dan!

Met sportieve groet,
RES Axel en TM organisatie.

U heeft deze e-mail ontvangen omdat u in ons nieuwsbriefbestand bent opgenomen.
Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen op dummy@dummy.nl dan kunt u zich uitschrijven.